Pupil van de Week Rens van der Loop

Zondag 25 februari was Rens van der Loop ‘Pupil van de week’ bij Festilent – Krayenhoff. Lees hier hoe hij zijn dag heeft beleefd.

Hoi, Ik ben Rens van der Loop en ik mocht deze keer pupil van de week zijn. Bij aankomst kreeg ik een broek, een shirt en sokken. Deze mocht ik aandoen, maar de sokken waren te klein, dus moesten er nog andere geregeld worden. Toen ik mijn outfit aanhad ging ik naar de bestuurskamer. Daar kreeg ik wat te drinken, en maakte ik kennis met de scheidsrechter.

Na het drinken, was het tijd om naar buiten te gaan. Er werden foto’s gemaakt en daarna ging ik naar het veld waar festilent zich aan het opwarmen was. Ik mocht een paar rondes mee rennen en de oefeningen meedoen. Daarna ging ik met de keeper aan de slag. Dit vond ik super leuk, want ik wil zelf ook keeper worden. Samen met de keeperstrainer mocht ik wat oefeningen doen en daarna de keeper inschieten. Samen met de rest van het elftal mocht ik ook nog afwerken op goal, hierbij scoorde ik een keer. Als laatste werd er nog gesprint en won ik!

Na het inspelen mocht ik mee naar de kleedkamer, daar werd een yell gedaan. Toen was het tijd om naar buiten te gaan. Ik mocht de wedstrijdbal naar het veld dragen. Daar werden de handen geschud en mocht ik de toss doen. Na dit alles was het tijd om zelf op goal te schieten. De scheidsrechter floot en ik rende met de bal alle spelers van het andere team voorbij, de keeper dook de verkeerde kant op en zo kon ik een pracht goal maken!Ik heb daarna vanuit de dug-out de hele wedstrijd gezien en festilent won met 2-1. Het was een hele leuke wedstrijd.

Het was een hele leuke ervaring. Het shirt mocht ik houden en ik kreeg ook nog een bal met alle handtekeningen van de spelers erop, een vaantje en een oorkonde. Hier ben ik heel blij mee. Dank jullie wel voor deze super leuke ervaring en de goede begeleiding!Groetjes Rens van der Loop

Bekijk hier alle foto’s