Pupil van de Week Romy Kremers

Vandaag was ik pupil van de week bij Festilent. Festilent moest vandaag tegen DSV uit Sint Anthonis spelen. Ik werd om 12.45 uur ontvangen in de kantine door Annemieke en mocht ik met haar mee naar de bestuurskamer. Ik kreeg een mooi tenue aan en ook uitleg van haar, wat mij allemaal te wachten stond.

Hierna mocht ik bij de voorbespreking van de wedstrijd aanwezig zijn. De trainer had een mooie videoclip gemaakt naar de heren 1 spelers toe. Na deze voorbespreking zijn er foto’s genomen van mij. Daarna mocht ik meedoen met de warming up.

De scheidrechter kwam mij vragen of ik wilde tossen en ook de pasjes van de spelers wilde controleren. Ik mocht met de scheidsrechter de kleedkamers in en de spelers controleren. Nadat dit gebeurd was, mocht ik met de scheidsrechter en de teams het veld oplopen. Er werd van mij en de heren 1 nog snel een groepsfoto gemaakt. Ik mocht tossen met een muntstukje van € 0,50 en Festilent won. Daarna mocht ik de aftrap doen en dribbelde ik met de bal naar de keeper van de tegenpartij en ik scoorde. Van de aanvoerder van Festilent kreeg ik toen een mooie bal overhandigd met alle namen van de spelers erop.

Samen met de reservespelers nam ik plaats in de dougout. De wedstrijd begon en na 3 minuten scoorde DSV al. Na een pittige eerste helft was het met de rust 1-2 voor DSV, Festilent had nog net voor de rust gescoord. In de rust mocht ik weer naar de bestuurskamer en kreeg ik drinken, een snoepzak, een oorkonde en een vaantje. Na de rust nam ik weer plaats in de dougout. DSV scoorde alweer 2 keer, maar Festilent kwam terug en scoorde. Daarna scoorde DSV ook nog 1 keer en was de uiteindelijke eindstand 2-5 voor DSV.

Organisatie Festilent van pupil van de week ga zo door. Ik heb een hele leuke middag gehad. Bedankt voor alles.

Bekijk hier de foto’s