Pupil van de week Senn van Boekel

Zondag 14 mei was Senn van Boekel ‘Pupil van de week’ bij Festilent – Juliana Mill. Lees hier hoe hij zijn dag heeft beleefd.

Ik ben Senn van Boekel 8 jaar oud en mocht deze week Pupil van de week zijn bij de wedstrijd van Festiland 1 tegen Volkel 1.

Bij aankomst op zondagmiddag mocht ik mee de bestuurskamer in waar meerdere mensen op mij zaten te wachten. Ik kreeg een heel mooi tenue aan met ‘ pupil van de week’ erop. De scheidsrechter kwam ook nog binnen en nadat we fijn hebben gekletst kreeg ik uitleg wat een scheidsrechter allemaal bij zich heeft. Van het fluitje tot schrijfblok en uiteindelijk de rode kaart… 

Daarna mocht ik de warming up met de spelers van het 1ste meedoen. Super leuk om mee te mogen sprinten, rekken en strekken. Ook trapten we nog even een balletje en kreeg ik hem per ongeluk hard tegen mijn mond aan. Eindelijk, mijn losse tand viel eruit! Tot slot de teamfoto met een echte fotograaf waar ik mooi in het midden mocht zitten met de wedstrijdbal.

Toen iedereen goed warm en opgeladen was, mocht ik samen met hen en de scheidsrechter mee het veld op. Toch wel spannend als er zoveel toeschouwers staan te kijken en ik mee mag!! Ik mocht de tos doen en vervolgens de aftrap. Ik heb meteen het eerste doelpunt van de wedstrijd gemaakt, het voorbeeld was gegeven. De rest van de wedstrijd mocht ik tussen alle spelers in de dug-out zitten en kreeg ik nog een bal met alle handtekeningen en een vaandel.

Ik vond het super leuk en zal dit nooit meer vergeten.

Sonja en Festiland heel erg bedankt!

Groetjes Senn

Bekijk hier de foto’s