Pupil van de Week Sven de Louw

Ik was heel blij toen ik hoorde dat ik pupil van de week mocht zijn. Afgelopen zondag 2 februari 2020 moest ik me melden om kwart over 1 bij Festilent. Ik werd ontvangen door Esther. Wij mochten naar de bestuurskamer en daar kreeg ik mijn T-shirt en mocht ik me verder aankleden. Nadat we met zijn alle wat gedronken hadden gingen we naar het hoofdveld om foto’s te maken dat vond ik erg leuk. Nadat de foto’s gemaakt waren mocht ik samen met het 1ste elftal van Festilent gaan warm lopen, wat was dit leuk om te doen!!

Na het warm lopen mocht ik mee naar de kleedkamer. In de kleedkamer werd de tactiek besproken met het team.

Daarna gingen we naar het veld en liep ik met de wedstrijdbal in mijn  hand het veld op met de scheidsrechter, nadat we elkaar handen hadden geschud mocht ik tossen dat was vet!

Toen kwam het leukste ik mocht proberen een goal te maken bij de tegenstander. Ik liep naar de goal en probeerde de keeper te passeren en wat denk je…….. ik had gescoooord! Ik kreeg een applaus en mocht de wedstrijd in de duckout kijken.

In de rust was de stand 2-0 voor Festilent. Ik mocht me weer omkleden en kreeg nog leuke cadeaus. De 2de helft heb ik ook nog gekeken en het was reuze spannend helaas werd het in de laatste minuut 4-4.

Bedankt voor de super leuke middag!

Groetjes Sven de Louw

Bekijk hier de foto’s