Pupil van de Week Thijmen Strik

Zondag 28 oktober was Thijmen Strik ‘Pupil van de week’ bij Festilent – Heijen. Lees hier hoe hij zijn dag heeft beleefd.

Zondag 28 oktober mocht ik Pupil van de week zijn voor de wedstrijd van Festilent tegen Heijen. Ik was om half 2 bij Festilent, daar heb ik de trainer en de scheidsrechter ontmoet. Ik kreeg een mooi ‘Pupil van de week’ shirt.

We zijn begonnen met foto’s maken en hierna mocht ik meedoen met de warming-up. Ook samen met mijn Neef, Jorg Danen! Dat was heel leuk. Daarna mocht ik met de scheidsrechter mee naar het team in het kleedlokaal.

Voordat de wedstrijd begon mocht ik de tos gooien en mocht ik de bal uitnemen en de eerste goal maken! Ik heb de wedstrijd vanuit de Dug-out mogen kijken! Dat was heel leuk samen met de spelers.

Na afloop heb ik nog een Festilent oorkonde en Festilent vaantje gekregen.

Ik vond het heel erg leuk om Pupil van de Week te zijn!

Bedankt voor alles Festilent!

Groetjes Thijmen

Bekijk hier de foto’s