Pupil van de week Tijn van den Akker

Pupil van de week 6 mei 2018 – Tijn van den Akker: 

Al zo lang naar uitgekeken en vandaag was het dan eindelijk zover: ik was Pupil van de week! Mijn naam is Tijn van den Akker en ik speel in de JO11-3.  Ik heb genoten vandaag! Eigenlijk zou ik in maart aan de beurt zijn als pupil van de week, maar dat ging niet door vanwege het koude weer. Vandaag werd de wedstrijd ingehaald en ik had er zin in! Lekker zonnetje, mooi groen gras en het beloofde een spannende wedstrijd te worden. En dat was het ook! Nadat ik met de zwetende voetballers een balletje had ingetrapt, mocht ik bij aanvang van de wedstrijd mee het veld op. Na de aftrap wist ook ik het net van de tegenstander te vinden, net zoals de doelpuntmakers Thieu Bongers, Joeri Cuppen en Pepijn Schonenberg. Na een achterstand van 0-1, won Festilent met 3-1 van Maliskamp. Het was een spannende wedstrijd en erg leuk om te volgen vanuit de dug-out. Iedereen bedankt voor de leuke middag, de oorkonde, het vaantje, het mooie shirt en de bal met handtekeningen. Ik voelde mij echt bijzonder!