Interview: Martijn Falize van Falize Installatietechniek | Sponsor in beeld

Net als vrijwilligers zijn sponsoren zeer belangrijk voor onze voetbalclub. Daarom hebben we ‘Sponsor in Beeld’ bedacht. Door middel van een interview zullen we iedere maand één sponsor uitlichten op onze website en social media. Martijn Falize van Falize Installatietechniek heeft de eer om als allereerste sponsor uitgelicht te worden. Benieuwd naar het interview? Lees dan verder.

Kun je jezelf even voorstellen?
Ik ben Martijn Falize, getrouwd met Sonja Falize-de Klein, vader van 2 kinderen Maud en Pim. Ik kom oorspronkelijk uit Nijmegen in mijn jongere jaren ben ik naar Wijchen verhuisd waar ik eerst met Sonja heb samengewoond. Nu wonen wij alweer ruim 10 jaar met heel veel plezier in Zeeland.

Zou je meer kunnen vertellen over Falize Installatietechniek?
Falize Installatietechniek is een eenmanszaak met expertise in centrale verwarming, airco en warmtepompen. Als sinds mijn 18e werk ik in de installatiebranche, maar het ondernemerschap kriebelden dus vandaar de stap om voor mezelf te beginnen. Dit bevalt uitstekend. Ik kom veel bij verschillende mensen thuis en kan dan advies op maat geven.

Met welke kernwaarden zou je Falize Installatietechniek omschrijven?

  • Betrouwbaar
  • Prijs kwaliteit
  • Goede service

Wat is de doelgroep van Falize Installatietechniek?
Huishoudens die een centrale verwarming, airco’s of warmtepomp nodig hebben.

Hoe lang zijn jullie al sponsor van Festilent?
Wij sponsoren Festilent sinds 2014.

Wat heeft je doen besluiten om sponsor van Festilent te worden?
Wij houden van het voetbalspelletje, naast het actief zijn als vrijwilliger bij de club, trouwe supporter van het team van onze zoon en het eerste elftal, wilden wij ook financieel wat bijdragen aan de club. Wij zijn begonnen met een bord bij het hoofdveld, daarna een bord bij het kunstgrasveld en diverse teams te sponsoren.

Bezoek je weleens een voetbalwedstrijd van Festilent?
Jazeker, wekelijks train ik het team van onze zoon en ben ik leider van dat team. Daarnaast zijn wij iedere wedstrijd aanwezig bij het eerste elftal zowel uit als thuis. Maar ook met enige regelmaat zijn wij bij andere teams te vinden langs de lijn.

Wat kan je eventuele potentiële sponsors meegeven waarom het goed is een team te sponsoren?
Clubs hebben sponsoren en VRIJWILLIGERS nodig om de clubs draaiende te houden. Het is mooi om wat te kunnen doen voor de clubs in je dorp.

Wil je nog wat kwijt aan iedereen die dit interview leest?
Zorg dat iedereen die een sportclub een warm hart toe draagt op zijn of haar manier zijn of haar steentje bijdraagt zodat clubs “gezond” kunnen blijven en wij nog lang allemaal van dit mooie spelletje kunnen genieten.

Benieuwd wat Falize Installatietechniek voor jou kan betekenen?

Dan kun je contact opnemen met Martijn Falize via: info@falize-installatietechniek.nl of  06-44953736.