Sponsorkliks maakt het gemakkelijker om Festilent te sponsoren bij aankopen online!

Iedereen die in het verleden via de banners van Sponsorkliks online een aankoop heeft gedaan waarvoor Festilent een cashback heeft ontvangen willen we natuurlijk bedanken! Dankzij jullie hebben we al €167,28 verdient voor Festilent.

Toch komt het nog regelmatig voor dat SponsorKliks vergeten wordt. Dat komt omdat het gewoon eerst in je systeem verankerd moet worden. En dat kost even tijd.

Daarom heeft Sponsorkliks een nieuwe browser extensie ontwikkeld. De extensie zorgt ervoor dat voor bijna alle webwinkels de SponsorKliks link voor Festilent automatisch wordt meegegeven.

Als jij deze extensie hebt gedonwload in je browser dan ontvang je een pop-up voordat je de betreffende webwinkel bezoekt waar je een aankoop doet. In deze pop-up wordt gevraagd of je Festilent gratis wilt sponsoren. Daarna ga je naar de betreffende webwinkel.

Deze pop-up werkt eigenlijk als een reminder. De prijs voor de aankoop blijft hetzelfde alleen Festilent krijgt een % van het bedrag. Hierdoor vergeet je Festilent niet te sponsoren. Gemakkelijker kan niet. 😊

De extensie werkt anders voor deze webwinkels:
Voor Bol.com, Thuisbezorgd, Expedia, Coolblue, MediaMarkt, Viking, Hema en Expert werkt de extensie anders. Binnen de extensie heb je de mogelijkheid om deze webwinkels in je bladwijzerbalk te zetten (inclusief de SponsorKliks link van RKSV Festilent).

Met deze bladwijzer kun je direct naar de webwinkel klikken (met de link vanuit Sponsorkliks, zodat Festilent geld ontvangt), je aankoop doen en Festilent sponsoren 😊.

Hoe installeer je deze extensie?

Het installeren van deze extensie is heel simpel. Volg onderstaande stappen:

  1. Open een Chrome tabblad
  2. Klik naast je account op de drie verticale puntjes
  3. Kies vervolgens voor “Extensies” gevolgd door “Chrome Webstore Bezoeken”

Extensie-chrome-Sponsorkliks

4. Type in de zoekbalk (links bovenin) binnen de Chrome web store aan naar ‘Sponsorkliks’.

5. Klik de extensie van Sponsorkliks aan en druk op de blauwe knop ‘Toev. aan Chrome’

Extensie-toevoegen-Sponsorkliks

6. Na het toevoegen van de extensie moet je aangeven dat je geld wil verdienen voor Festilent. Open hiervoor de extensie. De extensie vind je rechtboven in je browser terug. (zie onderstaande afbeelding). Type in de extensie ‘Festilent’ en selecteer RKSV Festilent. Tik alle vinkjes aan om de bladwijzers van deze webwinkels toe te voegen aan je browser.

Sponsorkliks-extensie

7. LET OP! Wil je een bestelling plaatsen bij een van de webwinkels die staan weergegeven in de extensie? Gebruik dan de link die je zojuist hebt toegevoegd aan je browser.

 

8. Ga je een bestelling plaatsen bij een andere webwinkel, bijvoorbeeld: kleertjes.com of booking.com dan krijg je eerst een pop-up met de vraag of je Festilent gratis wilt sponsoren. Klik dan altijd op de groene knop ‘Ja, ik sponsor gratis’, zodat Festilent een commissie (1-10% van het aankoopbedrag) ontvangt.

Pop-up-sponsorkliks

9. Open je een nieuw tabblad in Chrome dan zie je voortaan bovenaan het totaal wat Festilent aan commissies heeft ontvangen en heb je sneltoetsen naar de grote webshops. Dit helpt, zodat je Festilent nooit vergeet te sponsoren. 😊

Nieuwtabblad-sponsorkliks