Succesvolle Super Sunday Voetbalquiz!

Gisteren was het zover, de Super Sunday Voetbalquiz. Doordat we natuurlijk al een tijd niet meer kunnen voetballen en in de kantine zijn geweest, ontstond het idee in samenwerking met onze sponsor Herberg D’n Brouwer.

Met 37(!) deelnemende teams begon de quiz onder leiding van Yasmin Albers (Festilent) en Rob Neijts (Herberg D’n Brouwer). De quiz bestond uit algemene voetbalvragen en vragen over Festilent voor de echte kenners van onze club. De vragen waren opgedeeld in 10 rondes, waar tussen de rondes door nog extra punten verdiend konden worden met interactieve opdrachten. Deze opdrachten werden zeer fanatiek en op ludieke wijzen meegedaan. De WhatsApp berichten stroomde direct na het geven van de opdracht vol, waarvoor dank!

Uiteindelijk gingen er 3 teams met de prijzen vandoor:
1. vdLoops, 315 punten (Prijs 4x Macron voetballen & 4x spareribs-menu thuisbezorgd)
2. Bierkaai, 277 punten (Prijs 4x Macron Festilent hoodie & 4x Brouwer frietschotel)
3. DeKaap, 256 punten (Prijs 4x Waardebon á €25 & één borrelplank)

Wij bedanken iedereen voor het fanatieke deelnemen aan de quiz! Daarnaast willen we uiteraard Yasmin Albers en Rob Neijts bedanken voor het presenteren. De mannen achter de schermen, Jordy (Orion Media) en Jeroen Disveld (Festilent). Chris vd Berg voor de input van de vragen/challenge. De deelnemers van de challenge voor de prachtige foto’s en video’s en uiteraard Herberg D’n Brouwer voor de samenwerking!

Bekijk hieronder de video met de ingestuurde foto’s en video’s van de quiz!