Update van de meiden Festilent / SES MO-20

Na een gezellige en sportieve samenwerking tussen Festilent en SES hebben de meiden van Festilent en SES zelf aangegeven, graag nog een jaar bij elkaar te blijven voetballen dit seizoen. Door vooral de gezellige sfeer in dit team is deze enthousiaste groep naar elkaar toe gegroeid. Dat zie je niet alleen in het veld, want sportief draaien we mooi bovenin mee, maar ze houden zeker ook van leuke feestjes. 

Ook onze begeleiding is hetzelfde gebleven, Annemiek en Geerte (Festilent) regelen alle administratieve randzaken en begeleiden de meiden in de kleedkamer. Pieter (Festilent) is onze vaste vlaggen, Jeroen (Festilent) verzorgd de trainingen op maandag in Zeeland, op woensdag trainen we in Langenboom. Dit doet ik (Mark) samen met Noa Geurts.

Leuk aan deze meiden is dat ze nog ff langs komen na de training en roepen BEDANKT VOOR DE TRAINING, dat geeft wel een stukje waardering en is fijn om te horen!

Noa en ik hebben dit seizoen de rollen omgedraaid ten opzichte van vorig seizoen, ik heb een stapje terug gedaan en Noa Geurts (Wiegmans) is de hoofdtrainer geworden. Ze bepaald welk systeem er gespeeld wordt, welke opstelling en heeft de eind verantwoording. Door haar geweldige mentaliteit, de goede klik met alle meiden in combinatie met haar voetbal technisch inzicht, een ideale combinatie.

Ook communiceert Noa met de SES dames commissie, als er meiden op zondag aansluiten bij de wedstrijden van SES Dames als deze krap in de speelsters zitten.

De Fase 1 wedstrijden zijn voor ons gespeeld, op naar fase 2 en op naar wederom weer net zo’n mooi en geweldig seizoen als vorig jaar!

Voetbalgroetjes Mark van den Elzen