Vacature | Trainer gezocht voor Festilent 2

Voor het seizoen 2020-2021 is Festilent op zoek naar een trainer voor het 2e herensenioren-elftal, dit elftal komt uit in de 2e klasse.

De trainer is mede verantwoordelijk voor het tijdig samenstellen van de selectie, dit gebeurt in goed overleg met de trainer van het 1e elftal en indien nodig de trainer van de hoogste jeugdelftallen. De trainer zal een belangrijke rol spelen in de doorstroming en ontwikkeling van jeugdspelers naar de selectie en heeft hierover contact met de technische staf van het 1e elftal en de Onder 19-jeugd. De trainer vindt het een uitdaging om met jeugdige spelers te werken en om deze verder te ontwikkelen.

De trainer is in het bezit van trainersdiploma UEFA C Trainer-coach III en heeft ervaring op het gebied van coaching, trainingen en begeleiding. De trainer communiceert gemakkelijk, direct en eerlijk met de spelersgroep, begeleiders en overige betrokkenen. De trainer toont betrokkenheid bij de gehele vereniging.

Festilent heeft de beschikking over een modern kunstgrasveld en er is de mogelijkheid om met videoanalyse te werken. Mocht je interesse hebben dan kun je een mail sturen naar thijsvdven@hotmail.com voorzien van CV.