Vacature | Trainer gezocht voor Festilent 2

Voor het seizoen 2019-2020 is Festilent op zoek naar een trainer voor het 2e herensenioren-elftal. Het 2e elftal komt uit in de 2e klasse.

De trainer is mede verantwoordelijk voor het tijdig samenstellen van de selectie, in goed overleg met trainer van het 1e elftal en indien nodig de trainer van de hoogste jeugdelftallen. De trainer zal een belangrijke rol spelen in de doorstroming en ontwikkeling van jeugdspelers naar de selectie, en heeft hierover contact met de technische staf van het 1e elftal en de A-jeugd. Tevens is hij betrokken bij de samenstelling en uitvoering van het eerste elftal. De trainer vindt het een uitdaging om met jeugdige spelers te werken en om deze verder te ontwikkelen.

De trainer is in het bezit van trainersdiploma UEFA C Trainer-coach III en heeft ervaring op het gebied van coaching, trainingen en begeleiding. De trainer communiceert gemakkelijk, direct en eerlijk met spelers, begeleiders en overige betrokkenen. De trainer toont betrokkenheid bij de gehele vereniging.

Festilent heeft de beschikking over een kunstgrasveld. Vanaf dit seizoen werkt Festilent ook met videoanalyse. Mocht je interesse hebben dan kun je je mail sturen naar t.thorn@home.nl voorzien van een CV.