Voorbeschouwing Achilles Reek – Festilent

Festilent heeft afgelopen zondag met 2-2 gelijk gespeeld tegen Juliana Mill. Hierdoor lijkt het seizoen voorbij voor de mannen. Aanstaande zondag gaat Festilent op bezoek bij Achilles Reek.

Festilent begon goed aan de wedstrijd tegen Juliana. Met rust stond Festilent op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Niels van den Brand op aangever van Jeroen Disveld. Festilent kreeg nog zijn kansen om deze voorsprong uit te breiden. In de tweede helft wist Festilent zelfs nog op een 2-0 voorsprong te komen door een doelpunt van invaller Willem van der Loop. Daarna ging het mis voor de Zeelanders en wist Juliana Mill de stand om te buigen naar een 2-2. Dit was uiteindelijk ook de einduitslag.

Achilles Reek lijkt al veilig om dit seizoen de nacompetitie te ontlopen. Afgelopen zondag won het in een doelpuntrijke wedstrijd met 3-4 van Gassel.

Bij de vorige ontmoeting tussen beide teams had duidelijk moeite met het verdedigend spelende Achilles en creëerde weinig kansen. De mannen uit Reek kwamen voor een punt, maar in de slotseconden wist Joeri Cuppen, op aangever van Niels van den Brand, de 1-0 binnen te schieten.