Voorbeschouwing DSV – Festilent

UPDATE | DSV – Festilent is afgelast. Festilent oefent om 13.00 uur tegen WEC op Sportpark De Bundel.

Na het pijnlijke verlies afgelopen zondag thuis tegen Juliana, gaat Festilent zondag op bezoek bij de nummer drie van de competitie DSV. 

Afgelopen zondag zagen we een ander Festilent dan de afgelopen weken. In een slechte wedstrijd werd er thuis met 0-1 verloren tegen Juliana Mill. Juliana kreeg in de slotfase een terechte strafschop die het ook wist te benutten. Festilent wist dus helaas de goede reeks niet voort te zetten. Het staat nu op de tiende plek met twaalf punten uit tien wedstrijden.

DSV speelde het afgelopen weekend met 2-2 gelijk tegen Siol. Met rust stond de bezoekende ploeg (DSV) met 0-2 voor. Maar Siol wist de stand na de thee nog gelijk te trekken. Dit betekend dat DSV weer geen winst heeft weten te behalen, de laatste dateert van 28 oktober tegen FC Uden (2-1). DSV staat momenteel wel op een mooie derde plaats met zestien punten uit negen wedstrijden.

Dit is de laatste uitwedstrijd van Festilent voor we de winterstop ingaan. Om zicht te houden op de 2e periode is winst zeer welkom voor Festilent. De wedstrijd begint om 14:00 uur (i.v.m. met het eerder donker worden) op Sportpark De Laan.