Voorbeschouwing Estria – Festilent

Het goede begin van dit jaar, met 3 overwinningen op rij, hoopt Festilent aanstaande zondag nog een vervolg aan te geven. Festilent gaat dan op bezoek bij Estria, de nummer 6 van de competitie.

De overwinning van afgelopen zondag op Milsbeek was zeer belangrijk, vooral met het oog op de 2e periode. Festilent wist na rust via Bram Geurts en Thieu Bongers twee doelpunten te maken in een verder zeer verdiende overwinning in Milsbeek. Hierdoor is Festilent gestegen naar de 4e plaats in de competitie en staat het bovenaan in periode 2.

Estria wist afgelopen zondag de uitwedstrijd tegen FC Uden te winnen. FC Uden kwam nog op een 1-0 voorsprong maar Estria wist dit om te buigen naar een 1-2 eindstand. De mannen uit Escharen staan op dit moment met 10 wedstrijden en 19 punten op plek 6.

Bij de vorige wedstrijd tussen beide teams werden de punten verdeeld. Festilent kwam op een 1-0 voorsprong maar gaf dit uit handen. In de blessure tijd wist Festilent toch nog via Jeroen Disveld de gelijkmaker te maken tegen de 10 man van Estria (2-2).

Een vierde overwinning op rij zou zeer welkom zijn voor de Zeelanders, op naar de drie punten! De wedstrijd begint om 14:30 uur op Sportpark De Kranenhof te Escharen.