Voorbeschouwing Festilent – Achilles Reek

Festilent is in goede doen en is nog steeds ongeslagen in 2019. Aankomende zondag staat de ‘Landerd derby’ op het programma, Achilles Reek komt op bezoek op Sportpark de Bundel. 

Afgelopen zondag wist Festilent weer een overwinning binnen te behalen. In de eerste helft had Festilent het zeer lastig met het defensief speelende Toxandria. Festilent benutte zijn kansen niet en Toxandria ging met een 0-1 voorsprong de rust in. Festilent zag ook nog aanvoerder Jochem Fleuren met een gebroken pols het veld verlaten. Na rust wist Festilent al vroeg op gelijke hoogte te komen. Festilent liep uit naar een 3-1 voorsprong. Toxandria kwam nog op 3-2 maar Festilent wist de score uiteindelijk nog uit te breiden naar 5-2. Doelpunten makers aan Festilent zijde waren Joeri Cuppen (2x), Noud van Schijndel (2x) en Pepijn Schonenberg. Weer een goede overwinning van onze mannen!

Achilles Reek ging zondag onderruit tegen Estria. Met rust stond het al 0-3 voor Estria en dat werd uiteindelijk ook de einduitslag. Achilles staat momenteel met 14 punten op plek 12.

Het wordt de eerste keer dit seizoen dat beide ploegen elkaar treffen. De wedstrijd is wederom op Sportpark de Bundel. Wij hopen dat Festilent deze mooie reeks nog verder uit kan breiden!