Voorbeschouwing Festilent – Estria

Afgelopen zondag pakte Festilent zijn eerste punt uit tegen SES (1-1). Zondag staat voor Festilent de derde thuiswedstrijd op het programma. Estria komt op bezoek in Zeeland.

Estria staat momenteel op een gedeelde 1e plek samen met SES en de Hapse Boys. Afgelopen zondag speelde Estria nog tegen de laatst genoemde. Binnen een half uur stond het al 2-2 in de wedstrijd, daarna werd er niet meer gescoord en bleef het bij die stand. Dit was het eerste punt verlies van Estria dit seizoen. Hiervoor won het thuis van Toxandria (2-0) en van FC Uden (1-0), uit won het met 1-2 van SV Milsbeek. Een goede start van het seizoen voor Estria.

Festilent wist afgelopen zondag zijn eerste punt te pakken in de uitwedstrijd tegen SES.  Na een half uur spelen kwam SES op een 1-0 voorsprong op een goed gevuld sportpark in Langeboom. Festilent maakte voor rust nog een doelpunt, maar die werd gezien als buitenspel en werd afgekeurd. Na rust kwam Festilent beter uit de kleedkamer en kreeg het genoeg kansen. Een kwartier voor tijd kopte invaller Jochem Fleuren de gelijkmaker binnen uit een hoekschop.

Het wordt tijd voor Festilent om te winnen en aanstaande zondag zal dat een mooi moment zijn op Sportpark De Bundel! De wedstrijd begint uiteraard om 14:30 uur.

 

We zoeken nog naar een verslagschrijver voor de wedstrijden van Festilent 1. Kijk hier voor meer informatie