Voorbeschouwing Festilent – FC Uden

Festilent is bezig aan een goede reeks wedstrijden. De drie thuiswedstrijden in maart zijn allen winnend afgesloten en de vierde staat nog op de planning. Aanstaande zondag komt FC Uden op bezoek.

Afgelopen zondag wist Festilent ‘op zijn Duits’ te winnen van Achilles Reek. Festilent had duidelijk moeite met het verdedigend spelende Achilles en creëerde weinig kansen. De mannen uit Reek kwamen voor een punt, maar in de slotseconden wist Joeri Cuppen, op aangever van Niels van den Brand, de 1-0 binnen te schieten. Weer drie punten voor Festilent! Door deze overwinning staat Festilent op plek drie, met 31 punten uit 17 wedstrijden.

FC Uden wist afgelopen zondag weer geen punten te behalen. Het verloor met 1-0 van Milsbeek in een matige pot voetbal. De Udenaren hebben al sinds 2 december geen punt meer behaald en zullen er dus gebrand voor zijn om punten te pakken, ook om van die laatste plek af te komen.

Beide ploegen hebben elkaar nog niet ontmoet dit seizoen. Maar daar gaat in een week tijd verandering in komen. Zondag komt FC Uden hier op bezoek en volgende week gaat Festilent richting Uden. Voor FC Uden zit daar nog een inhaalwedstrijd tegen Toxandria tussenin.

Aan Festilent de taak om de maand maart met een winst reeks af te sluiten op Sportpark De Bundel!