Voorbeschouwing Festilent – Gassel

Aanstaande zondag staat de eerste thuiswedstrijd van dit jaar voor Festilent op het programma. Gassel komt zal te gast zijn op Sportpark De Bundel.

Festilent wist de uitwedstrijd afgelopen zondag met 2-3 te winnen tegen Siol. Het verschil op het veld was groter dan dat de stand doet lijken. Festilent had de wedstrijd zowat voor 90 minuten onder controle. Noud van Schijndel, Joeri Cuppen (op aangeven van A-junior Bram Geurts) en Jurre Willems wisten het net te vinden. Festilent kreeg nog een aantal 100% kansen maar die wisten de Zeelanders niet te benutten.

De wedstrijd van Gassel van afgelopen zondag was afgelast en dateert de laatste wedstrijd die de ploeg speelde van 23 december. Gassel wist hierin Achilles Reek met 1-2 te verslaan. Gassel staat met 15 punten op een gelijk aantal als Festilent, maar Gassel heeft 1 wedstrijd minder gespeeld.

Naast de wedstrijd Festilent – Gassel is er nog een rede om naar Sportpark De Bundel te komen. Het Vrouwen 1 elftal organiseert een heuse Sunday Night Fever en gaat met ons back to the 70’s. Laten we hopen op 3 punten om het feest compleet te maken!