Voorbeschouwing Festilent – Hapse Boys

Na het verlies van afgelopen zondag tegen Milsbeek (3-5), staat voor Festilent zondag de volgende thuiswedstrijd op het programma. Dit keer komen de Hapse Boys op bezoek in Zeeland. 

De Hapse Boys zijn de competitie goed begonnen onder leiding van oud Festilent trainer Michel Kuijpers. Haps begon de competitie met een derby zeg tegen buurman HBV (0-1). En ook de tweede wedstrijd werd gewonnen met 3-1 van Siol.

Voor Festilent begon de competitie minder goed. Afgelopen zondag speelde het op eigen veld de eerste wedstrijd tegen Milsbeek, die ging met 3-5 verloren. Festilent kwam in de eerste helft al snel op 2-0 achterstand, maar wist dat voor het einde van de eerste helft nog om te buigen in een 2-2 gelijke stand door doelpunten van Jasper van de Berg en Joeri Cuppen. In de 2e helft wist Festilent zelfs op voorsprong te komen door het tweede doelpunt van Joeri Cuppen. Festilent verzuimde om de wedstrijd te beslissen en keek binnen enkele minuten tegen een achterstand. Uiteindelijk werd het 3-5 voor Milsbeek.

Festilent heeft dus nog wat recht te zetten en kan dat aankomende zondag al doen op eigen veld!