Voorbeschouwing Festilent – Juliana

Na de ruime overwinning van afgelopen zondag op V.V. Achates (0-5), staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Zondag kom Juliana Mill op bezoek in Zeeland.

Festilent is momenteel vier wedstrijden achter elkaar ongeslagen. De wedstrijd tegen Achates stond bij rust nog op een 0-0 stand. Maar na de thee wist Festilent het met een kleine omzetting af te maken. Na het eerste doelpunt in de 50e minuut van Joeri Cuppen liep Festilent over Achates heen. Pepijn Schonenberg maakte op prachtige wijze de 2-0, de 3-0 was de oorzaak van een eigen doelpunt, de 4-0 wist verdediger Thieu Bongers te maken en Pepijn Schonenberg beslist met zijn tweede doelpunt de wedstrijd. Festilent staat momenteel met twaalf punten op de achtste plaats.

Juliana Mill speelde afgelopen zondag gelijk tegen Siol (1-1). Daarvoor wist het nog met 0-2 van Achates te winnen. Juliana wist dit seizoen in tegenstelling tot Festilent nog maar 10 doelpunten te maken, waar Festilent er al 23 wist te maken, het meeste van de competitie.

Voor Festilent wordt het tijd om ook thuis een overwinning te pakken. Om aansluiting te houden met de bovenste plekken is dat zeer belangrijk. De wedstrijd begint om 14:30 uur op Sportpark De Bundel.