Voorbeschouwing Festilent – SV Milsbeek

Afgelopen zondag was de uitwedstrijd van Festilent tegen Gassel afgelast. Hierdoor is het begin van de competitie voor Festilent uitgesteld tot aanstaande zondag. Festilent neemt het op de After Summer Party op tegen SV Milsbeek. 

De wedstrijd van SV Milsbeek afgelopen zondag is wel doorgegaan. Estria kwam op bezoek in Milsbeek. Na 10 minuten spelen had Milsbeek al een rode kaart, hierdoor speelde het een groot deel van de wedstrijd met 10 man. De wedstrijd ging met 2-1 verloren. De doelpunten vielen allen in de 2e helft, en wel binnen 10 minuten. Milsbeek wist op een 1-0 voorsprong te komen, maar vlak daarna kwam de fatale minuut voor Milsbeek. Estria wist snel de score om te buigen in een 1-2 stand en gaf deze niet meer weg.

In de beker zat Milsbeek in een poule van 3 teams, waarin het beide wedstrijden verloor. De eerste wedstrijd ging met 1-0 verloren tegen Heijen en de thuiswedstrijd tegen Vitesse’08 werd ook verloren (1-2). Voor Milsbeek wordt het dus tijd om een overwinning te behalen.

De wedstrijd van Festilent werd zondag een kwartier voor tijd door de scheidsrechter afgelast vanwege de hevige regenval. Festilent was al bezig met de warming-up en kon teleurgesteld weer richting Zeeland rijden. Rede te meer om aankomende zondag te beginnen met een overwinning.

Festilent is ook uitgeschakeld voor de beker. Festilent wist twee keer te winnen. De eerste wedstrijd met 2-0 van ASV’33 en de laatste wedstrijd met 3-2 van Keldonk. De uitwedstrijd tegen Avesteyn werd met 4-2 verloren.

Ook is dus de After Summer Party deze zondag op Sportpark De Bundel, georganiseerd door onze Activiteiten Commissie. Wij hopen dat jullie hier allemaal bijzijn!