Voorbeschouwing Festilent – Toxandria

Festilent neemt het aanstaande zondag op tegen de nummer zeven van de competitie Toxandria. Het is de tweede wedstrijd in de reeks van vier wedstrijden op Sportpark De Bundel.

Afgelopen zondag had Festilent, ondanks de harde wind, geen enkele moeite met HBV. Op het kunstgras werd het maar liefst 7-0 voor de Zeelanders. Doelpuntenmakers waren Jelle van den Heuvel (2x), Noud van Schijndel (2x), Joeri Cuppen, Pepijn Schonenberg en Jochem Fleuren. Door deze overwinning blijft Festilent op plek 4 in de competitie met 25 punten en staat het nog steeds bovenaan in periode 2.

De wedstrijd tussen Toxandria en FC Uden werd zondag na een half uur gestaakt. Het vangnet achter het doel was ingestort door de hevige wind. Op dat moment stonden de Udenaren op een 0-1 voorsprong.

In de uitwedstrijd tegen Toxandria gaf Festilent nog een 1-2 voorsprong uit handen. Festilent verzuimde hierin de wedstrijd op slot te gooien en Toxandria wist de wedstrijd 10 minuten voor tijd totaal om te buigen naar een 3-2 voorsprong, dat ook de uitslag werd. Reden genoeg voor revanche!

Naast dat er gevoetbald wordt, organiseert Festilent 4 ook een heuse Hollandse Middag.
Met een optreden van Zanger Bas belooft het een gigantisch feest te worden!