Voorbeschouwing Hapse Boys – Festilent

Aanstaande zondag staat de een-na-laatste speelronde op het programma. Festilent gaat op bezoek bij koploper Hapse Boys.

De Hapse Boys zitten nog vol in de titelstrijd samen met Estria. Afgelopen zondag versloeg de ploeg Toxandria met 2-4. De Hapse Boys, die de nodige moeite hadden met Toxandria, stelde de overwinning in de tweede helft zeker. Hierdoor staat het nu op 3 punten voorsprong van Estria.

Festilent zit nog in de race voor de derde en laatste periode. Wint Festilent zijn komende wedstrijden dan is deze periode binnen. Afgelopen zondag won Festilent op eigen veld met 4-1 van Achates. Doelpunten van Joeri Cuppen (2x), Niels van den Brand en Jelle van den Heuvel. Festilent staat in de periodestand nu derde met 14 punten, een punt meer dan DSV (vierde). doordat Estria (1e) en Hapse Boys (2e) al in het bezit zijn van een periodetitel schuift deze door naar de derde plaats.

De vorige ontmoeting tussen beide teams verliep in een moeizame wedstrijd waarin beide teams weinig kansen creëerden. Uiteindelijk trokken de Hapse Boys aan het langste eind door met 0-1 te winnen in Zeeland.

Voor Festilent is er reden genoeg om er zondag vol voor te gaan. Op naar die derde periode!