Voorbeschouwing Juliana Mill – Festilent

Afgelopen zondag en donderdag liep Festilent zijn eerste twee nederlagen op van 2019. Beide wedstrijden tegen DSV gingen verloren. Op tweede paasdag speelt Festilent een uitwedstrijd tegen Juliana Mill. 

Donderdag speelde Festilent de uitwedstrijd tegen DSV. Deze ging met 3-2 verloren. Festilent kwam twee keer op gelijke hoogte door een doelpunt van Pepijn Schonenberg (penalty) en Willem van der Loop. Maar een kwartier voor tijd kreeg DSV een penalty en die werd benut (3-2).

Afgelopen zondag wist Juliana Mill te winnen van SV Milsbeek. Milsbeek kwam nog op voorsprong in de wedstrijd, maar in de slotfase maakte Juliana nog de winnende (2-3). Juliana speelt vandaag ook nog een wedstrijd tegen Estria.

De vorige wedstrijd tussen beide teams werd gewonnen door Juliana Mill. Het enige doelpunt in deze wedstrijd viel vijf minuten voor tijd via een strafschop, 0-1.

Voor Festilent zijn drie punten het enige wat telt wil het nog iets maken van het seizoen. De wedstrijd begint om 14:30 uur op Sportpark Juliane te Mill.