Voorbeschouwing Siol – Festilent

Aanstaande zondag staat er voor Festilent, na drie uitduels, weer een thuiswedstrijd op het programma. Siol komt op bezoek op Sportpark De Bundel.

 Festilent speelde afgelopen weekend de inhaalwedstrijd tegen Gassel en wist weer met ruime cijfers te winnen. Na drie minuten wist Willem van der Loop de score al te openen, kort daarna kwam Gassel met 10 man te staan, nadat een speler Jelle van den Heuvel in zijn rug natrapte. De penalty die daarop volgde werd gemist door Joeri Cuppen, maar de corner die daaruit voortkwam werd benut daar Jochem Fleuren, 0-2. Door een goal van Gassel in de tweede helft leek de spanning weer terug te komen in het duel. Maar Festilent wist uiteindelijk de score uit te breiden naar 1-5, door twee doelpunten van Joeri Cuppen en een van Pepijn Schonenberg. Voor Festilent de tweede overwinning op rij, de ploeg staat momenteel op de tiende plek met acht punten.

Siol heeft dit weekend geen wedstrijd gehad in de competitie. De week daarvoor verraste Siol nog door op eigen veld met 4-2 te winnen van Estria. Siol wist twee maal van een achterstand terug te komen. Dit was de eerste overwinning voor Siol sinds de seizoensopening tegen Toxandria (3-2). Siol staat één punt achter Festilent om de ranglijst.

Voor Festilent dus na drie uitwedstrijden weer een thuiswedstrijd. Festilent wist thuis nog geen winstpartij te pakken, dus zal er op gebrand zijn om dit aankomende zondag te doen!