Voorbeschouwing SV Milsbeek – Festilent

Na twee overwinningen op rij – zowel uit tegen Siol als thuis tegen Gassel – gaat Festilent twee uitwedstrijden tegemoet. Allereerst speelt Festilent tegen SV Milsbeek.

Er gingen maar weinig wedstrijden door afgelopen zondag, ook de wedstrijd van SV Milsbeek werd afgelast. De laatste wedstrijd die zij speelde was op 3 februari, een 2-3 overwinning tegen DSV.

De wedstrijd van Festilent werd gespeeld op het eigen kunstgras. Festilent wist met 1-0 te winnen van Gassel. Pepijn Schonenberg wist het doelpunt te maken na een prachtige combinatie met Bram Geurts. De Zeelanders kregen in de eerste helft nog meerdere kansen om de score uit te breiden en zag ook nog een doelpunt van Joeri Cuppen afgekeurd worden (buitenspel). De tweede helft was van beide kanten minder, maar Festilent wist de overwinning over de streep te trekken.

Door deze overwinning staat Festilent om de vijfde plaats, 3 punten achter SV Milsbeek dat derde staat. Wint Festilent zondag dan haalt het Milsbeek in op de ranglijst. Winnen dus!