Dit jaar doet Festilent mee aan de 50e editie van de Grote Clubactie. Dit is een landelijke actie waar alle verenigingen in Nederland aan mee kunnen doen. Festilent doet mee om geld in te zamelen voor het realiseren van een pannaveldje (pannakooi) op onze accommodatie voor de jeugdleden.

Om van de Grote Clubactie een succes te maken hebben we deze pagina opgezet met alle belangrijke informatie.

Wat is de grote club actie?

Het idee is heel simpel: Leden verkopen loten van €3,- per stuk. 80% van de opbrengst (dus €2,40 per lot) gaat direct naar de club. De lotenkopers maken vervolgens kans op mooie prijzen met een winkans van 1 op 10. In totaal zijn er 350.000 prijzen, waaronder:

  • De hoofdprijs: €100.000,-.
  • 2e prijs: Skoda Kamiq (2 jaar zorgeloos rijden).
  • 3e prijs: Keuken kampioen cheque t.w.v. €10.000,-.

Naast de reguliere loten zijn er ook superloten in omloop. Het superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van €150,- waarvan €120,- (80%) direct naar de club gaat.

De Grote Clubactie start op 24-09-2022 en heeft een looptijd van 8 weken. Dus eindigt de actie op 21-11-2022. Op dinsdag 6 december 2022 vindt de trekking van de prijzen plaats.

Hoe werkt de Grote Clubactie?

Anno 2022 kan ieder deelnemend lid – bij ons alle pupillen en jeugdleden vanaf O9 tot O19 – zowel online als offline loten verkopen. Hiervoor kunnen ze gebruik maken van hun persoonlijke verkooppagina of het verkoopboekje.

Persoonlijke verkooppagina.

De persoonlijke verkooppagina is een webpagina die leden kunnen delen met vrienden, familie en kennissen via WhatsApp, e-mail of social media. Via deze link kunnen mensen dan online loten kopen, waarbij ze zelf kunnen aangeven hoeveel loten zij willen kopen.

Het verkoopboekje

Met het verkoopboekje kunnen leden langs de deur gaan om vervolgens papieren machtigingen te verzamelen. Of nog gemakkelijker zelf, kunnen leden de QR-code aan de voorkant van het verkoopboekje laten scannen. Wanneer iemand de QR-code scant komt hij/zij direct op de persoonlijke verkooppagina van het lid waar ze online loten kunnen kopen.

Om op een verantwoordelijke manier loten te verkopen willen we ouders van pupillen (O9, O10, O11, O12) vragen om samen met het kind (kinderen) langs de deuren te gaan om loten te verkopen.

Superlot

Iedereen – deelnemend lid of niet deelnemend lid – kan superloten verkopen via deze link. Als bestuur willen we de senioren leden niet te belasten met het verkopen van losse loten. Maar we zouden het wel op prijs stellen als ook zij hun steentje bijdragen aan deze actie en mee sparen voor een pannaveldje.

Daarom zijn de senioren en dames gevraagd om met het team op een laagdrempelige manier mee te doen door 1 (of meer) superloten aan te schaffen tijdens de actie.

Ieder deelnemend lid wordt door Festilent aangemeld en heeft zijn eigen online omgeving waar hij/zij kan zien hoeveel loten hij/zij heeft verkocht.

Daarnaast heeft Festilent als club ook zijn eigen online omgeving waarin de actie wordt beheerd en de status van verkochte loten wordt bijgehouden. Deze online omgeving van de club wordt beheerd door Stijn van hout (bestuurslid).

Klaar voor de actie… Start!

Op 24 september 2022 ontvangen alle jeugdleden een e-mail met hun inlogcode voor de online omgeving en hun link naar de persoonlijke verkooppagina. Op diezelfde dag kunnen trainers/leiders in de kantine het verkoopboekje ophalen en verdelen over hun teamleden.

Vanaf dat moment kunnen leden dus beginnen met het verkopen van de loten!

Waarom wil je als (jeugd)lid zoveel mogelijk loten verkopen? Het doel:

Als club hebben we ons het doel gesteld €4.000,- op te halen. Dit geld wordt vervolgens gebruikt om een pannaveldje aan te schaffen.

Maar dat is nog niet alles… Jij kunt leuke prijzen winnen…

  • Ieder lid dat 25 of meer loten weet te verkopen ontvangt gratis de Grote Clubactie Medaille en 3 consumpties in de kantine.
  • Het lid dat de meeste loten verkoopt ontvangt één hele leuke prijs (die blijft voor nu nog even geheim 😉).
  • Het team dat de meeste loten verkoopt ontvangt één hele leuke prijs (die blijft voor nu nog even geheim 😉).

Vanaf 24 september ligt de bal bij jou. Ga jij de meeste loten verkopen? Zet ‘m op! 💪

Ik ben sponsor en zou graag een steentje willen bijdragen.

Als sponsor draag je de club een warm hart toe en daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Wil je tijdens deze actie nog een extra steentje bijdragen? Dan kan je dat doen door hier één of meerdere superloten te kopen.

Koop je één of meerdere superloten? Dan zullen wij een symbolisch superlot met jou bedrijfsnaam ophangen in de kantine.

Ik ben geen lid, maar ik wil wel loten verkopen.

Als je geen lid bent en wel loten wil verkopen? Dan kan dat! Deel dan deze link (de actiepagina van Festilent).

Bij vragen…

Heb je vragen of opmerkingen over de Grote Clubactie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Stijn van Hout. Als coördinator van deze actie kan hij je voorzien van alle informatie.