Pupil van de week: Jurre van Gemert

Zondag bij de wedstrijd Festilent – WEC was Jurre van Gemert de Pupil van de Week. Lees hier hoe hij de dag heeft beleefd. 

Apetrots kwam ik maandag thuis van de training; ik ben Pupil van de Week! Wauw, wat een feest! En vandaag was het eindelijk zover, op naar het voetbalveld waar we werden ontvangen door Annemiek. Ik mocht mee naar de bestuurskamer waar ik voetbalkleren aankreeg. Na samen wat gedronken te hebben zijn we naar buiten gegaan voor de warming-up. Dit vond ik super; samen met de grote jongens, papa, opa en ome Ewald balletje trappen.

Toen we goed warm waren mochten we naar het hoofdveld. Nadat de lijnen nog even opnieuw getrokken waren (het had erg hard geregend), kon de wedstrijd beginnen! Wat was dat gaaf; samen met de grote jongens mee het veld op! Het allerleukste vond ik nog wel dat ik zelf een doelpunt mocht maken bij de tegenpartij!

Tijdens de wedstrijd heb ik met de wissels in de dug-out mogen kijken; Festilent 1 tegen WEC 1. En Festilent heeft ook nog eens gewonnen met 4-0!

Dank jullie wel voor de prachtige, onvergetelijke dag! Ik ben ontzettend blij met alles wat ik heb gekregen! De bal heb ik niet meer losgelaten sinds ik thuis ben, hij moest overal mee naar toe…

Groetjes van Jurre van Gemert.

bekijk de foto’s in ons Fotoarchief

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *