Voorbeschouwing Stormvogels’28 – Festilent

Door de overwinning van afgelopen zondag heeft Festilent de laatste periode weten te pakken. Hierdoor speelt Festilent nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse. De tegenstanders is een oude bekende van vorig seizoen, Stormvogels’28.

Stormvogels’28 is dit seizoen met 49 punten op de tweede plaats geëindigd in de 4e klasse G. Vorig seizoen kwamen Festilent en Stormvogels’28 elkaar ook al tegen in de 1e ronde van de nacompetitie. Festilent wist deze wedstrijd met 0-1 te winnen door een doelpunt van Pepijn Schonenberg. Festilent mag dus weer afreizen naar Siebengewald.

Festilent wist zondag de plek aan de nacompetitie veilig te stellen door een 3-2 overwinning tegen SES. Op Sportpark de Bundel kwam Festilent tweemaal op voorsprong, maar SES wist ook tweemaal op gelijke hoogte te komen. Uiteindelijk wist Festilent de derde keer dat het op voorsprong kwam dit wel vast te houden. Hierdoor won Festilent de derde periode! Doelpunten waren van Jeroen Disveld, Niels van den Brand en Joeri Cuppen.

Kom onze mannen steunen op weg naar promotie! De wedstrijd is aanstaande zondag 2 juni om 14:30 uur op Sportpark ‘t Eindpunt in Siebengewald.

(Aanstaande zondag is er een jaarmarkt in siebengewald, waardoor je moet betalen als je het dorp in wilt.

Supporters die willen komen kijken moeten een kaartje kopen om te mogen parkeren bij het voetbalveld. Dit kaartje kan men bij de kassa inleveren en dan krijg je het geld terug.)